Okusi domačnosti iz naše kmetije in lokalnih pridelkov!

MENI

Naša strast in predanost kulinariki se odražata v vsakem okusu, ki ga ponujamo. Vsaka jed je plod skrbne izdelave in ljubezni do detajlov, kar omogoča pristno kulinarično doživetje. Vaši okusi so naša prednostna skrb, zato vam nudimo možnost prilagoditve popolnoma svojega menija. Spodaj predstavljeni meniji so zgolj primeri, ki so že osvojili srca naših gostov, vendar pa vas vabimo, da svojo edinstveno vizijo prenesete na jedilnik. Naše kuharsko osebje je pripravljeno izpolniti vaše želje in ustvariti pravo kulinarično umetnino, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne okuse.

Vaše doživetje ob naši hrani je naša najvišja prednostna naloga, zato vas vabimo, da se prepustite kulinarični domišljiji in nas presenetite s svojimi željami.

domači narezki

NAREZKI

Odkrijte okusno raznolikost naših skrbno pripravljenih domačih narezkov, ki združujejo svežino, izbrano kakovost in pristno strast do kulinarike. Vsak grižljaj je popotovanje skozi okuse narave in tradicije. Naši narezki so popolno dopolnilo vsakemu dogodku, praznovanju ali srečanju. Okusite edinstvenost naših kreacij in delite nepozabne trenutke s svojimi najdražjimi. Izberite vrhunsko kakovost in pristnost z našimi domačimi narezki, ki bodo navdušili vaše brbončice.

POSKRBIMO TUDI ZA CATERING!