politika zasebnosti

Dobrodošli na spletni strani podjetja Kmečki turizem Krajnc. V tej politiki zasebnosti želimo pojasniti, kako zbiramo, uporabljamo in varujemo vaše osebne podatke, ki jih posredujete prek naše spletne strani, izključno za namene izvedbe rezervacij, povpraševanj za pogostitve, praznovanja in sobe. Vaša zasebnost je za nas ključnega pomena, zato ravnajte previdno s podatki, ki jih posredujete, ter si preberite to politiko zasebnosti, da boste razumeli, kako ravnamo s temi podatki.

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Pri izvedbi rezervacij ali povpraševanjih za pogostitve, praznovanja in sobe na naši spletni strani vas bomo morda prosili za določene osebne podatke, kot so vaše ime, naslov, telefonska številka, elektronski naslov in podobni podatki. Ti podatki se zbirajo izključno z namenom, da vam omogočimo izvedbo rezervacije ali ustrezno obravnavo vašega povpraševanja.

Razkritje podatkov tretjim osebam

Vaše osebne podatke obravnavamo z največjo skrbnostjo in spoštovanjem. Podatkov ne bomo delili, prodali ali posredovali tretjim osebam, razen če to zahteva zakon ali če je to potrebno za izvedbo rezervacije ali obravnavo vašega povpraševanja. V takih primerih bomo zagotovili, da so vaši podatki zaščiteni v skladu z veljavno zakonodajo.

Varovanje podatkov

Vaše osebne podatke varujemo pred nepooblaščenim dostopom, izgubo, zlorabo ali razkritjem. Uvedli smo ustrezne tehnične, upravne in fizične ukrepe za zaščito podatkov, ki jih zbiramo.

Shranjevanje podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili le toliko časa, kot je potrebno za izvedbo rezervacije, obravnavo povpraševanja ali izpolnitev pravnih obveznosti. Po potrebi bomo podatke izbrisali ali anonimizirali, da jih ne bo več mogoče povezati z vami.

Vaše pravice

Imate pravico do vpogleda v svoje osebne podatke, ki jih hranimo, ter do popravka ali izbrisa podatkov, kadar to veljavna zakonodaja dovoljuje. Za uveljavljanje teh pravic nas lahko kontaktirate prek navedenih kontaktnih informacij.

Spremembe politike zasebnosti

Politika zasebnosti se lahko sčasoma spremeni zaradi posodobitev zakonodaje ali sprememb naših storitev. Spremembe bodo objavljene na tej spletni strani, zato redno preverjajte to stran za najnovejše informacije.

Kontakt

Za vprašanja ali skrbi glede zasebnosti in obdelave podatkov nas prosimo kontaktirajte na turizem.krajnc@gmail.com.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in izbiro naše spletne strani za izvedbo rezervacij in povpraševanj. Vaši podatki so pri nas varni in bomo ravnali z njimi skrbno in odgovorno.